Home

Manastirea putna pret intrare

Titular: Manastirea Putna PayPal e-mail: Vă rugăm să ne comunicați suma depusă, contul în care s-a făcut depunerea și numele de pe care s-a făcut transferul. Vă vom confirma primirea printr-un mail de răspuns. Revista Cuvinte către tineri 2021 Publicații. Viața Sf. Ștefan cel Mare pentru copi Plecare din Gura Humorului pe traseul: Moldovita, Sucevita, Marginea, Putna, Solca, Gura Humorului. Se viziteaza : - Manastirea Moldovita, - Scurt popas la Palma (popasul Ciumarna 1100 m.), - Manastirea Sucevita, - Atelierul de ceramica neagra Marginea, - Manastira Putna, - Chilia lui Daniil Sihastrul. Pret : 120 lei persoana ( minim 4 persoane ) Pret : 400 lei ( pentru 2 persoane.

- Manastirea Moldovita - Scurt popas la Palma (1100 m ) pentru fotografie - Manastirea Sucevita - Ceramica Neagra de Marginea - Manastirea Putna - Chilia lui Daniil Sihastru Pret : 120 lei persoana ( minim 4 persoane ) Pret : 400 lei ( pentru 2 persoane ) Pretul nu include : - Biletele de intrare,taxa foto/video - Masa de pran Mănăstirea Putna se află în comuna cu același nume din județul Suceava. În ceea ce privește distanța, o despart 97 de kilometri de Gura Humorului, 100 de kilometri de Câmpulung Moldovenesc, 127 de kilometri de Vatra Dornei și 68 de kilometri de Suceava - Manastirea Putna - Chilia lui Daniil Sihastru Pret : 120 lei persoana ( minim 4 persoane ) Pret : 400 lei ( pentru 2 persoane ) Pretul nu include : - Biletele de intrare,taxa foto/video - Masa de pranz. Traseu 2 Albastru de Voronet Durata traseului : 4 ore Plecare din Gura Humorului pe traseul : Voronet, Manastirea Humorului, Cacica La Mănăstirea Putna există următoarele posibilități de cazare: 1. Camere cu 2 paturi și grup sanitar propriu. Pentru alte informații ne puteți contacta la adresa de e-mail: arhondaric@putna.ro sau la numerele de telefon (004) 0230.414.288 sau (004) 0756.639.606 (părintele Isaac), între orele 9.00 - 19.00, de luni până sâmbătă. 2

Mănăstirea Putna Prima pagin

» Praid salt mine

Manastirea Putna - scurt istoric. Cronicarul Ion Neculce istoriseste astfel despre felul in care a fost ales locul pe care avea sa fie zidita Manastirea Putna: Stefan-Voda cel Bun, cand s-au apucat sa faca Manastirea Putna, au tras cu arcul dintr-un varfu de munte ce este langa manastire. Si unde au agiunsu sageata, acolo au facut prestolul in. Galerie Foto - Imagini cu Obiective Turistice. Mănăstirea Putna. Galerie Foto. Potrivit vechilor cronici moldovenești, zidirea mănăstirii, ctitorie a lui Ștefan cel Mare (al cărui mormânt se află aici), a început în anul 1466 și s-a terminat în 1469. Incinta, turnul de la intrare și fortificațiile au fost terminate în 1481.

Video: Traseul 1 Putna lui Stefan - Turul Manastirilor din Bucovin

Excursii la Manastiri - Pensiunea Loredana - Gura

Cum ajungeţi la Mănăstirea Sihăstria Putnei Dacă alegeţi să călătoriţi cu trenul, trebuie să veniţi până la Suceava, iar de aici, luaţi un microbuz până la Putna. De la Mănăstirea Putna până la Mănăstirea Sihăstria Putnei sunt 3,7 km, care pot fi parcurşi pe jos, în aerul plăcut de munte. Lista curselor Suceava - Putna Mănăstirea Putna este un lăcaș monahal ortodox, unul din cele mai importante centre culturale, religioase și artistice românești.A fost supranumită Ierusalimul Neamului Românesc de către Mihai Eminescu, în 1871.. Mănăstirea se află la 33 km nord-vest de orașul Rădăuți, în județul Suceava.Mănăstirea a fost un important centru cultural; aici s-au copiat manuscrise și. Icoana Maicii Domnului de la Mănăstirea Neamț. Dintre obiectele de mare valoare artistica si istorica, dar mai ales religioasa in biserica Inaltarea Domnului se afla icoana Maicii Domnului, facatoare de minuni, datand din anul 665, pictata in Lida, patria Sf. M.Mc. Gheorghe, daruita de Imparatul bizantin Ioan al VIII-lea Paleologul.

Manastirea Putna a fost ctitorita de catre Stefan cel Mare, al carui mormant se afla aici. Piatra de temelie a fost pusa in anul 1466, iar constructia a fost terminata in 1469, urmand ca pana in anul 1481 sa fie adaugate turnul de la intreare si fortificatiile. Odata ajungi la manastire veti fi intampinati de stema Moldovei, situata pe fatada. mai mult. Monahia Eufrosina Lazu - stareţă timp de aproape jumătate de secol, la Mănăstirea Văratec. Stareța Eufrosina a povăţuit această obşte cu multă pricepere şi dăruire timp de 44 de ani. Adunând în jurul ei peste 500 de maici şi surori, stareţa Eufrosina s-a îngrijit atât de nevoile lor cele sufleteşti, cât şi de. Manastirea Jeronimo Lisabona este trecuta pe lista Patrimoniului Universal UNESCO si este locul de odihna vesnica al lui Vasco da Gama. Manastirea Jeronimo este cel mai impresionant simbol al puterii si bogatiei Portugaliei in perioada marilor descoperiri geografice.Castelul poate fi vazut din aproape orice punct al Lisabonei si este unul dintre obiectivele turistice majore

⛪ PELERINAJ LA HRAMUL MANASTIRII PUTNA Plecare:15 august - pret: 90 ron/pers. ZIUA 1:Plecare din Piatra-Neamt - 05.30 — Gura Humorului - Manastirea Putna. Vom participa la Sfanta Liturghie, ne inchinam la Mormantul Sfantului Stefan cel Mare si Sfant, protectorul si binefacatorul Moldovei si la moastele Sfantului Ghenadie si la Sfantul Iacob Putne Manastirea Putna este lacasul cel mai forumos care l-am vazut vreodata, recomand la toti sa viziteze aceasta sfanta manastire. Pensiunea Daria Putna este locul unde turistii pot sa inchirieze camere la pret avantajos, cu proprietari onesti si permanent disponibili. Arată mai mult Arată mai puțin Cazare Putna - 12 proprietăți. Contact direct, rezervări necomisionate. Filtrează unitățile de cazare. Nu afișa proprietațile indisponibile. Tarif: 140 lei 250 lei 140 lei 250 lei 140 lei — 250 lei 140 168 195 223 250 Mănăstirea Sucevița este situată în comuna Sucevița din județul Suceva, la aproximativ 18 km de Rădăuți și la 37 km de Suceava, in regiunea frumoasa Bucovina. Există o parcare cu plată aproape de mănăstire, prețul este de 5 lei/zi. Biserica de la Mănăstirea Sucevița a fost inclusă in Lista Patrimoniului UNESCO la data de 1. Preturi de intrare la obiectivele turistice sunt urmatoarele : Taxa de intrare la Manastiri este : - 5 lei / pers. adult Humor, Moldovita, Sucevita, Dragomirna, Agapia, Neamt. La Manastirea Putna nu se plateste taxa de intrare, se plateste taxa foto 10 lei, taxa video 10 lei si taxa de 5 lei pentru vizitarea Muzeului din incinta.

La intrare, mai remarcam Turnul clopotnita din anul 1823. Manastirea Agapia: impresii Prefer sa vorbesc frumos despre locurile pe care le descopar, insa, din pacate, am fost dezamagit de atitudinea personalului de la Agapia, care le reproseaza turistilor anumite lucruri Manastirea Varatec este una dintre cele mai mari si mai vizitate manastiri ortodoxe din judetul Neamt. Aflata la numai 12 kilometri de Targu Neamt si la 40 de kilometri de Piatra-Neamt, este amplasata intr-un cadru natural deosebit, Manastirea Varatec este situata intr-o mica depresiune, de la poalele muntilor,la o altitudine de doar 460 metri Mănăstirea Cozia Călimănești - Căciulata / Vâlcea. Situat la 3 km de statiunea balneo-climaterica Calimanesti Caciulata, pe malul drept al Oltului si la cca. 20 km nord de Ramnicu Valcea, ansamblul manastiresc de la Cozia, cu hramul Sfanta Treime, la inceput a fost cunoscut sub numele de Manastirea Nucet, abia mai tarziu primind numele de Cozia, dupa muntele din.

Inceputul manastirii Putna, cea mai insemnata ctitorie a lui Stefan cel Mare, ne sunt cunoscute din Cronica lui Grigore Ureche.Acest luminat cronicar al evului mediu romanesc mentioneaza ca marele voievod in al zecilea an al Domniei sale, in anii 6974 (1466), iulie 10, au inceput a zidi manastirea Putna Manastirea Galata, ctitorita in secolul al XVI-lea, pe una din cele sapte coline ale Iasului, cu fortificatii si un impresionant turn la intrare. Palatul Culturii , construit de arhitectul Ion D. Berindei (1906-1925), in stil neo-gotic flamboiant, a fost initial Palat Administrativ, iar din 1954 este muzeu, cu patru sectiuni: Istorie. Turism Bucovina Bucovina - Manastirile Pictate Bucovina - Harta Manastiri Bucovina - Traditii Impozanta mănăstire Putna este situată la aproape 30 de km nord-vest de Radauti, lângă râul Putna. Mănăstirea şi satul cu acelaşi nume sunt împrejmuite de dealuri împădurite şi de privelişti sălbatice. Anul construcţiei: 1466-1469 Construită de: Ştefan cel Mare Locaţia: Putna. Muzeul Manastirii Putna este poate cel mai bogat si valoros din tara, pastrand multe obiecte de la Stefan cel Mare, manastirea fiind renumita prin tezaurul sau de broderii, tesaturi, manuscrise, argintarie, obiecte de cult. Muzeul Manastirii Putna, reamenajat in anii 1976 si 2004, se afla in partea de vest a incintei, alaturi de Paraclis

TARIFE INTRARE: » Bilet adult - 15 lei » Bilet copil 3-14 ani - 8 lei ; Pentru copiii mai mici de 3 ani, accesul este gratuit. PROGRAM DE VIZITARE SALINĂ: Zilnic, intrarea in salina se va face pe serii de maxim 50 persoane: » la orele: 09.00, 10.30, 12.00, 13.30, 15.00; TARIFE: » adulţi: 15 lei/zi » copii 3 - 14 ani: 8 lei/zi/pers. Intrare la obiectivele turistice (Manastirea Moldovita, Manastirea Sucevita, Manastirea Putna, Chilia lui Danil Sihastru, Salina Cacica, Cetatea de scaun a Sucevei) Servicii neincluse - Intrare Parc Aventura - OPTIONAL (16 ron adult, 13 ron copil) Alte cheltuieli personale. Transpor

Gradina zoologica Sibiu | Trecator prin lume

Mănăstirea Putna - Să Vizită

Ultima intrare pentru expoziția de bază (parter) - 17:15. Casa de bilete se închide la ora 17:10 . Zilnic, în intervalul orar 12:30 - 13:00 , se introduce o pauză pentru dezinfectarea suprafețelor și aerisirea spațiilor expoziționale Mănastirea Prislop. Aşezată într-o poiană, înconjurată de un peisaj mirific, Mânăstirea Prislop se află la 13 km de Haţeg. De aproape şapte secole, ea reprezintă unul din cele mai importante aşezăminte religioase ortodoxe din Transilvania. Pe lângă frumuseţea şi unicitatea construcţiei bisericeşti, ridicată, prin.

Traseu 1- Manastirea Moldovita - Manastirea Sucevita - Atelierul de ceramica neagra din Marginea- Radauti(pret 45 lei). Traseu 2 - Manastirea Moldovita - Manastirea Sucevita - Atelierul de ceramica neagra din Marginea-Manastirea Putna- Radauti(pret 55 lei). Traseul 3: Campulung Moldovenesc - Sadova - Lacul Iezer ( pret 20 lei Mănăstirea Putna este un lăcaș monahal ortodox, unul din cele mai importante centre religioase și culturale românești.Se află în comuna Putna, la 33 km nord-vest de orașul Rădăuți, în județul Suceava. Mănăstirea a fost un important centru cultural, fiind caracterizată de către Mihai Eminescu ca Ierusalimul neamului românesc Ctitorie a lui Stefan cel Mare, manastirea a fost inclusa in patrimniul mondial datorita arhitecturii si tehnicii de pictura folosita aici. Cazare in Suceava. Ziua IV Mic dejun. Manastirea Sucevita este prima oprire a zilei. Intram apoi in Manastirea Putna, locul unde se odihneste marele voievod Stefan cel Mare Prezentare Generala Manastirea Voronet. În centrul unui sat situat la poalele Carpaţilor, pe sobrul fond verde al pădurii de brazi, se ridică o biserică simplă cu pereţii exteriori ornaţi în fresce - Mănăstirea Voroneț. Edificiul pare un Evangheliar iluminat larg deschis. Astfel l-au vrut demult pictorii anonimi şi cei care au.

Proiect la Economia Turismului Program de organizare si

 1. 4. Constanta - Bucuresti. 30 august - 2 septembrie 2019 Pelerinaj in Dobrogea si Balchic Manastirea Dervent, Pestera Sfantului Andrei, Manastirea Sfanta Maria Techirghiol: Parintele Arsenie Papacioc, Manastirea Sfanta Elena de la Mare, iesire in Bulgaria la Balchic: Castelul Reginei Maria, Tulcea: plimbare cu vaporasul in Delta Dunarii, Manastirea Cocos, Basilica de la Niculitel, Sfintii.
 2. Adresa: Putna, str. Manastirii, nr. 691, Putna, Suceava Capacitate: 19 camere, maxim 55 persoane Pensiunea Madalina ne intampina la intrare in Putna Sfantului Stefan Voievod situata prima pe partea stanga, intr-un cadru natural deosebit pe o suprafata de 4 ha (patru hectare), ideal pentru odihna si relaxare
 3. Inceputurile Manastirii Humor urca in veac pana in vremea domniei lui Alexandru cel Bun. In vecinatatea actualei biserici a manastirii Humor se mai vad si astazi ruinele unei mai vechi biserici manastiresti inaltata la inceputul secolului XV. Catre inceputul sec. XVI , manastirea se ruinase si se pustiise probabil in timpul numeroaselor razboaie purtate d
 4. - Manastirea Sucevita - Manastirea Putna - Manastirea Moldovita - Manastirea Humor - Manastirea Voronet. Booking. Rezerva acum. Intrare: Iesire: Camere: Camera 1. Adulti . Cel mai bun pretPe site-ul oficial veti gasi intotdeauna cele mai mici preturi. Fara comisioane! Rezervare siguraPlata se face direct in contul proprietarului! Cea mai sigura.

Mănăstirea Putna Contac

Manastirea HUREZI - Complexul Muzeal MALDARESTI - HOREZU - Manastirea SARACINESTI 26.09.2020 Pret: 80 lei/persoana Servicii incluse: Transport autocar Ghid insotitor de la agentie Taxe autocar, parcar Manastirea Putna si alte manastiri din Suceava. Manastirea Putna este prezentat de Sky Trip prin obiective religioase din Suceava, cu ghid turisic romanesc aflati despre Manastirea Putna Carte postala Bucovina SV189 - Manastirea Putna 100 de ani de la Marea Unire, Necirculata, Printata. 6, 00 Lei. Pentru a gasi carte bucovina ieftin foloseste sortarea dupa pret ascendent si vei avea la dispozitie oferte cu preturi incepand de la 1 Leu. In plus, 8 oferte beneficiaza si de livrare gratuita prin curier.. Categoriile principale Putna: Auto, moto si ambarcatiuni Putna, Imobiliare Putna, Locuri de munca Putna, Electronice si electrocasnice Putna, Moda si frumusete Putna, Piese auto Putna, Casa si gradina Putna, Mama si copilul Putna, Sport, timp liber, arta Putna, Animale de companie Putna, Agro si industrie Putna, Servicii, afaceri, echipamente firme Putna

Manastirea putna. Cumpara ieftin, pret bu

Cea mai de pret icoana a Manastirii Secu este Icoana Maicii Domnului din biserica mare, icoana care a fost oferita in anul 1647 de catre domnitorul Vasile Lupu ca semn de pretuire deosebita fata de Mitropolitul Varlaam. Aceasta icoana a avut de suferit de-a lungul timpului mai multe modificari si restaurari, dar poate fi gasita si astazi la Manastirea Secu Pensiunea Madalina ne intampina la intrare in Putna Sfantului Stefan Voievod situata prima pe partea stanga. Ofera cazare in 12 camere dotate cu bai proprii, frigider, aer conditionat si Tv. Pensiunea Madalina, Gura Putnei, Nr. 691, Putna Si eu am o mare slabiciune pt. Manastirea Putna, pt. frumusetea locului in care a fost ridicata si pt. minunatia de arhitectura exterioara si toate decoratiunile interioare: picturi, icoane, etc. Dar si pt. fauritorul locasului sfant, marele domnitor Stefan cel Sfant si Mare, datorita vitejiei sale neinfricate, fiind poate cel mai prolific domnitor sub care s-au ridicat cele mai multe.

Traseul 4 Manastirile din Neamt - Turul Manastirilor din

 1. Manastirea Varatec. Manastirea Varatec este una dintre cele mai mari si mai vizitate manastiri ortodoxe din judetul Neamt. Aflata la numai 12 kilometri de Targu Neamt si la 40 de kilometri de Piatra-Neamt, este amplasata intr-un cadru natural deosebit, Manastirea Varatec este situata intr-o mica depresiune, de la poalele muntilor, adapostita de culmea Dealul Mare, la o altitudine de doar 460.
 2. Ce trebuie să știi despre Mănăstirea Prislop: istorie, program, traseu, cazare. Publicat: Joi, 22 August 2019, 10:57 Actualizat Joi, 22 August 2019, 14:19. Mănăstirea Prislop, locul unde se află mormântul lui Arsenie Boca, reprezintă un important loc de pelerinaj și rugăciune. Află care este istoria ei, programul de vizitare și.
 3. Curtea de Argeș - Aici își duc odihna de veci toți regii României: Carol I, Ferdinand, Carol al II-lea și Mihai I. Este vorba despre Mănăstirea Curtea de Argeș, construită de Neagoe Basarab în perioada anilor 1515 - 1517. Trecem pe lângă biserica episcopală, locul în care sunt înmormântați regii României. Intrăm în curtea mănăstirii. Înaintă
 4. escu, Ciprian Porumbescu, A. D. Xenopol, Mihail Kogalniceanu trezesc si astazi a
 5. Manastirea Hurezi Albumul Manastirea Hurezi face parte dintr-o serie de sapte volume bilingve (in... completeazacunostintele si ne aduce o clipa de ragaz este Manastirea Hurezi. Cheiede bolta... rafinamentul stilului brancovenesc, albumul Manastirea Hurezi capteaza uimirea si emotia Pret: 149 RO
 6. Știați că... Ştiaţi că se povesteşte, că o femeie de prin partea locului s-a oferit să ajute la ridicarea mănăstirii, cărând cu al ei car tras de bivoli piatra necesară construcţiei, şi că a făcut această corvoadă timp de 30 de ani, fără întrerupere; nu se precizează motivul pentru care femeia îşi impusese o sarcină atât de aspră, ci doar dorinţa de a fi.
 7. Manastirea Putna Manastirea Putna, cu hramul Adormirea Maicii Domnului este prima dintre ctitoriile lui Stefan cel Mare. Lucrarile de constructie a manastirii ce urma sa fie necropola domneasca, au inceput la 10 iulie 1466 si s-au incheiat in 1469, iar in 1481 erau finalizate fortificatiile de..

Ea se află la o distanță de circa 1 km de Mănăstirea Putna (județul Suceava). Chilia lui Daniil Sihastrul a fost inclusă pe Lista monumentelor istorice din județul Suceava din anul 2015. Chilia se afla la intrare in comuna Putna, la intersectia care duce spre manastirea Putna, faceti stanga Locatie: Manastirea Voronet este situata pe malul unui rau, in vecinatatea satului Voronet, la doar 4 km de Gura Humorului, judetul Suceava. Manastirea se afla la circa 35 km atat de Suceava, cat si de la Campulung Moldovenesc

Cum sa petreci o saptamana in Bucovina? Cazare Idei de calatorii Merita vazut Natura. 27.07.2017. Balate Dorin/Shutterstock.com. Bucovina este o regiune istorica din nordul Romaniei ce cuprinde 12 orase din tara noastra si 7 orase din Ucraina. Frumusetea acestui loc n-a fost nicio clipa stirbita de conflictul politic petrecut in aici, ci. Mănăstirea Bârsana a fost ridicată inițial în anii 1300, însa a fost distrusă de multele probleme pe care le-a întâmpinat pe parcursul timpului. A fost construită o nouă mănăstire în 1993, într-un peisaj de vis, un mic colț de Rai de pe Valea Izei. Bârsana. In prezent complexul monahal de la Bârsana cuprinde mai multe. Vineri, 2 iulie. 07:00 - 09:00 Slujba Acatistului Sfântului Voievod Ștefan cel Mare. 08:20 - 08:30 Întâmpinarea la poarta mănăstirii a gospodarilor din vetrele folclorice ale județului Suceava, care vor veni pe jos din centrul comunei Putna spre mănăstire, interpretând cântări religioase și patriotice

Top 5 manastiri din Moldova pe care trebuie sa le vizitat

 1. Casa Nicoleta va ofera cazare in Manastirea Humorului in 8 camere la preturi avantajoase. Parter: bucatarie complet utilata, 2 bai, living si 3 camere (2 camere tip vagon si o camera dubla separat) Etaj 1: living, 2 camere 100 lei/noapte/cam. dublă. Pensiunea Passiflora grade grade grade grade
 2. The following 109 files are in this category, out of 109 total. 01 Manastirea Putna - Detaliu.jpg. 03 Manastirea Putna.jpg. 05 Turnul Tezaur - Manastirea Putna.jpg. 06 Turnul Tezaur - Manastirea Putna.jpg. Crucea de la Manastirea Putna-Intrare in manastire.JP
 3. Manastirea Sucevita. Trei fraţi Movilă au construit Biserica Învierea Domnului din Suceviţa în jurul anului 1583. Biserica este singurul lăcaş de cult pictat, care nu a fost fondat de către un prinţ conducător, deşi familia Movilă era urmaşă a lui Petru Rareş din partea maternă
 4. Manastirea Sucevita, Bucovina, Romania | Prezentare informatii si galerie de imagini si poze Manastirea Sucevita si hoteluri in apropiere - Asezata in mijlocul unui incantator peisaj de munte cu pante domoale si impadurite, binecunoscute calatorului care strabate plaiurile Bucovinei, pe valea paraului al carui nume il va imprumuta, Manastirea Sucevita pare la prima vedere o impunatoare cetate.
 5. Manastirea Voronet-- Manastirea Humor-- Manastirea Putna-- Atelierul de ceramica neagra de la Marginea -- Turul Orasului Gura Humorului-- Turul municipiului Campulung Moldovenesc -- Manastirea Sucevita -- Manastirea Moldovita. PRET: 65 LEI ~EXCURSIE LA MARAMURES UNDE SE VIZITEAZA: Cimitirul vesel de la Sapanta-- Turul Mun
 6. escu). Mănăstirea se află la 33 km nord-vest de orașul Rădăuți, în județul Suceava, în Bucovina
 7. Meteora - program vizitare si pret intrare. Si acum, va dau cateva date referitor la programul de vizitare si taxa de intrare. Pentru fiecare manastire se percepe o taxa de 3 euro iar programul este urmatorul: Manastirea Marele Meteoron : zilnic ( inchis Marti): 9.00-17.00; Manastirea Sf Varlaam : zilnic ( inchis joi): 9.00- 16.0

Intr-una dintre chiliile de la Manastirea Slatina, cronicarul Isaia a scris un cronograf, pana la anul 1425. Tot aici a fost scrisa si o versiune a Letopisetului, de la Manastirea Putna. Ctitorul manastirii a infiintat in incinta o scoala de muzica si o biblioteca cu carti si manuscrise de valoare Tot acuma, la 150 de ani de la Hramul jubiliar din 1871, agenţii istoriei, Eminescu şi Pamfil Dan, publică, în ziarul Românul, din 15 august, o scrisoare deschisă către D. Brătianu, făcând referiri la atitudinea organizatorilor faţă de evenimentul trăit. Dacă o generaţie poate avea un merit, e acela de a fi aginte al istoriei, de a purta sarcinile cu necesitate de la locul pe.

Manastirea Putna - Frumusetile Bucovinei - Obiective

Price.ro © 2001 - 202 Locul in care a fost inmormantat Stefan cel Mare, Manastirea Putina, supranumita de Eminescu Ierusalimul Neamului Românesc este unul dintre cele mai importante centre culturale, religioase si artistice romanesti. Manastirea Putna a fost construita intre anii 1466 si 1469, a fost renovata de curand (poate prea renovata) si mai detine un muzeu in care se [ -30% Vezi detalii Manastiri Ortodoxe (nr. 29, 2010) Pret: 7,00Lei 4,90 Lei Adaugă în coș -30% Vezi detalii Gheorghe Babut - Pelerinul roman Pret: 15,00Lei 10,50 Le Manastirea Putna. Lacas monahal ortodox, unul din cele mai importante centre culturale, religioase si artistice romanesti. Ctitorita de Stefan cel Mare, al carui mormant se afla aici, intre 1466 si 1469

program complex Paradisul Acvatic Brasov

Comentariul zilei (18

 1. Ziua 5. Gura Humorului - Cacica - Solca - Arbore - Radauti - Putna - Marginea - Sucevita - Moldovita (200 km). Mic dejun. Plecare cu autocarul spre Cacica unde se viziteaza salina si catedrala catolica, apoi se trece prin Solca si se viziteaza manastirea Arbore. In Radauti se serveste masa de pranz, dupa care se pleaca spre Putna
 2. - Manastirea Putna - Manastirea Moldovita - Manastirea Humor - Manastirea Voronet. Booking. Rezerva acum. Intrare: Iesire: Adulti. Copii . Cel mai bun pretPe site-ul oficial veti gasi intotdeauna cele mai mici preturi. Fara comisioane! Rezervare siguraPlata se face direct in contul proprietarului! Cea mai sigura metoda de garantare a rezervarii
 3. Pret Puzzle 500 Manastirea Putna - Lista de preturi. Cel mai mic pret si oferte speciale. Informatii actualizate despre stoc si transport
 4. 2) 23-25 Martie 2018 - Buna Vestire - Pelerinaj la PRISLOP si NICULA Manastirea Prislop: inchinare la mormantul Parintelui Arsenie Boca, Manastirea Brancoveanu Sambata de Sus: mormantul Pr. Teofil Paraian, Manastirea Ramet: icoana Maicii Domnului Pantanassa si Moastele Sfantului Ghelasie, AIUD: Sf. moaste ale martirilor din inchisorile comuniste, Manastirea Dumbrava: asezamant social copii.
 5. Manastirea Putna - obiectiv turistic judet Suceava localitate Putna
 6. escu. Manastirea se afla la 33 km de orasul Radauti, in judetul Suceava, in nordul Moldovei. A fost si inca mai este un important centru cultural
Traseul 1 Putna lui Stefan - Turul Manastirilor din BucovinaLucky meeting with a man from Boston | meetsEurocamp Kolping 2011: LocationsHotel Rubin Gura Humorului

Manastirea Putna va purta si hramul Sfantului Stefan cel Mare. Patriarhul Daniel a anuntat, duminica, la Manastirea Putna, ca biserica manastirii va avea un al doilea hram, pe langa cel istoric din 15 august, in 2 iulie, cand este pomenit Sfantul Voievod Stefan cel Mare. Decizia a fost luata dupa ce s-a constatat ca foarte multi credinciosi vin. În perioada 20-21 august, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, la Mănăstirea Putna va avea loc cea de-a XIV-a ediție a colocviului anual dedicat memoriei academicianului Zoe Dumitrescu-Bușulenga, cunoscută şi ca Maica Benedicta Manastirea Putna, prima ctitorie a Sfantului voievod Stefan cel Mare - numit parinte al neamului romanesc - a fost sfintita la 3 septembrie 1470, fiind ridicata pe locul unei stravechi sihastrii din secolele XIII - XIV. Astazi, in muzeul manastirii se afla expuse manuscrise, obiecte de cult si ceramica din perioada medievala Manastirea Putna Putna. Manastirea Putna, Putna Data crearii: Incinta, turnul de la intrare și fortificațiile au fost terminate în 1481. Biserica mănăstirii a fost devastată de oștile lui Timuș Hmelnițki. Lucrările de reconstruire au fost începute de voievodul Vasile Lupu în 1653, continuate de Gheorghe Ștefan (1653-1658) și.