Home

Lubrifiant natural ulei de cocos

Make Money When You Sell · Returns Made Easy · Shop with Confidenc

1. Hidratant natural pentru piele: uleiul de cocos funcționează ca un ingredient natural cu o capacitate de hidratare eficientă. Se absoarbe rapid în piele, nu este gras, iar parfumul te face să nu mai folosești alte cosmetice. Chiar dacă este în formă solidă, uleiul se topoște rapid în contact cu pielea Uleiul de cocos este o opțiune naturală populară pentru ameliorarea uscăciunii vaginale. Deși nu există cercetări specifice privind utilizarea uleiului de nucă de cocos ca lubrifiant personal, studiile sugerează că uleiul de nucă de cocos este, în general, sigur de utilizat pe piele Ulei de cocos ca un lubrifiant pentru sex. Uleiul de cocos este, de fapt, una dintre cele mai bune opțiuni atunci când vine vorba de o lubrifianță alternativă, deoarece are calități de hidratare, nu conține aditivi iritanți și este o substanță naturală antimicrobiană Uleiul de nucă de cocos pentru sex atrage mulți oameni care caută un lubrifiant eficient și natural pentru a crește plăcerea și a reduce uscăciunea. Este adevărat că uleiul de nucă de cocos a fost dovedit ca hidratant, dar este într-adevăr sigur pentru utilizarea pe zonele genitale sensibile? Vom cerceta beneficiile și riscurile potențiale, astfel încât să nu trebuie 11. Probleme cu utilizare ca lubrifiant. Da, ulei de nucă de cocos (ulei de nucă de cocos virgin, ne referim) ar putea fi naturale. Dar sigur că s-ar putea avea ingrediente a căror siguranță și eficacitate nu sunt cunoscute încă. Care este motivul pentru care utilizarea uleiului ca un lubrifiant personal nu poate fi o opțiune sigură

Acest tip de ulei de cocos este mult mai sanatos decat cel natural, care, de cele mai multe ori, isi pierde mare parte din cantitatea de fitnutrienti. In concluzie, ceea ce este important de retinut este ca uleiul de cocos virgin (extravirgin) este un ulei minim procesat, benefic pentru sanatate Actul 3: Uleiul de cocos - lubrifiant natural. Uleiul de nucă de cocos este de fapt una dintre cele mai bune opțiuni atunci când vine vorba de un lubrifiant alternativ, deoarece are calități de hidratare, nu conține aditivi iritanți și este o substanță naturală antimicrobiană Uleiul de măsline poate deteriora prezervativele, prin urmare nu ar trebui să-l utilizați ca lubrifiant dacă utilizați această metodă de protecție. Ulei vegetal. Unele uleiuri vegetale și minerale, cum ar fi avocado sau nucă de cocos, pot fi folosite ca lubrifianți. În special uleiul de cocos este un lubrifiant excelent

Poți aplica uleiul de cocos direct pe epidermă, masând ușor, până când este absorbit complet. demachiant natural - amestecă 2 linguri de ulei de cocos și 1 lingură de vitamina E și poți folosi amestecul ca demachiant natural pentru îndepărtarea machiajului și a impurităților acumulate pe ten pe parcursul zilei Există diverse metode de a folosi uleiul de cocos, pentru a te bucura de beneficiile lui, însă unul dintre cele mai apreciate moduri este de a folosi ulei de cocos presat la rece. Aceasta este cea mai pură variantă a uleiului de cocos, deoarece nu-şi pierde din proprietăţi, nefiind extras printr-un proces termic

Types: Fashion, Motors, Electronics, Sports & Leisure, Health & Beaut

  1. Ulei de nuca de cocos ca lubrifiant pentru lubrifierea naturala a femeilor Uleiul de nuca de cocos este bun pentru vaginul tau, deoarece ajuta la asigurarea lubrifierii naturale si contine, de asemenea, proprietati antimicrobiene
  2. Ulei de cocos pentru păr - Acest produs hrănitor a fost folosit foarte mult timp pentru păr, deoarece compoziția sa unică de grăsimi îl face deosebit de benefic si util. Este foarte des utilizat ca mască pentru păr, ca si tratament sub forma de ulei fierbinte.Se poate freca scalpul zilnic cu ulei de cocos, pentru a stimula cresterea.

- Erbicid natural - Poate fi modificat pentru a produce un ucigaș de buruieni - Detergent - Multe tipuri de detergenți pot fi obținute din ulei de nucă de cocos - Lubrifiant pentru motor - Îndepărtați machiajul - Topiți uleiul de nucă de cocos, aplicați o cantitate mică pe un tampon, ștergeți. În compoziția acestui ulei de cocos organic, regăsim în proporție de 90% acizi grași saturați și nesaturași: acid lauric, acid caprilic, acid palmitic, acid miristic, acid linoleic și oleic. Uleiul de cocos organic are în compoziție o cantitate mai mare de polifenoli, resposabili pentru aromă și gust Lubrifiant si ulei de masaj 2 in 1 Hot cu aroma de capsuni, 200 ml Lubrifiant Bioglide Anal 100% Natural si Vegan, 80 ml în stoc. 73 78 Lei (-45%) 39 90 Lei. Adauga in Cos. 4 rate fără dobândă 103 review-uri (103) Compara. Ulei motor Motul Specific 504.00-507.00, 5W30, 5L.

S-ar putea să găsești un lubrifiant cu un ingredient precum uleiul de nucă de cocos, care este natural în sensul că provine din fructe găsite în natură, mai degrabă decât fiind creat într-un laborator. Dar este posibil ca uleiul de nucă de cocos să nu fie organic Uleiul de cocos nativ (numit si extravirgin sau virgin), cât și uleiul de cocos RBD (fără gust și miros specific), poate fi folosit la toate aceste întrebuințări. Lubrifiant - este un produs natural, perfect pentru utilizarea ca lubrifiant. Nu este compatibil cu produsele din latex! 13

ULEI DE COCOS PENTRU PRAJIT 800 ml - Magazin Arome de Poveste

Iti oferim Ulei De Cocos Ecologic 1 L la pret de producator. Uleiul de nuca de cocos Sano Vita, presat la rece, este obtinut din nuci culese manual si este excelent pentru ingrijire personala si pentru gatit. Transport GRATUIT la comenzi peste 150 lei. Vino in magazinul online sa vezi promotiile Magazine şi preţuri - Uleiuri Pronat Ulei de cocos ecologic (500ml) de la 25,15 RON!: (Ulei de cocos ecologic 500 ml ) Ulei de cocos Ecologic 500 ml Pentru prajit gatit si alte 80 de î ntrebuintari diverse (vezi mai jos... ) Produs 100% natural. Obtinut prin presarea miezului de nuca de cocos filtrat curatat s Low Prices on Lubrifiant. Free UK Delivery on Eligible Order Uleiul de cocos presat la rece este un bun lubrifiant natural. Este esenţial să alegi uleiul de cocos presat la rece, nicidecum varianta rafinată, deoarece acesta are proprietăţi antibacteriene şi este mai eficient decât lubrifiantul pe bază de apă. Avantaj

Uleiul de cocos este un produs, marca DR. BIO, cu proprietăți remarcabile și un miros plăcut. Acest produs vă va oferi o hidratare intensă, având asupra organismului efect antimicrobian, antioxidant, energizant, antiviral și antifungic. Întrebuințările uleiului din nucă de cocos sunt foarte variate, astfel că acest ulei poate fi utilizat în domeniul cosmetic, dermatologic, pentru.. Ulei de cocos. Uleiul de cocos este un lubrifiant natural cu efecte antiparazitare și antibacteriene. Toate aceste proprietăți ajută la îndepărtarea păduchilor și a lindinilor. Totodată, uleiul de cocos previne înmulțirea micilor insecte și reduce inflamațiile și roșeața pielii. Ingrediente. 6 linguri de ulei de cocos Uleiul de cocos, economic si parfumat delicios, are o mie si una de virtuti. Iata 12 utilizari nebanuite ale acestui ulei de cocos bio minune. Un adevarat concentrat de acizi grasi saturati, uleiul de cocos este deosebit de apreciat pentru proprietatile sale hidratante, calmante si antioxidante. Demachiant, ingrijire a fetei, masca de par sau chiar.. Lubrifiant - uleiul de nuca de cocos poate fi de mare ajutor in sex. Demachiant - elimina machiajul perfect. Crema pentru bebelusi - bebelusul tau va fi in siguranta folosind acest ulei natural. Boli de piele - uleiul de cocos amelioreaza simptomele bolilor, cum ar fi psoriazisul, dermatita, eczema

Lubrifiant Sold Direct - Lubrifian

Ulei de cocos extravirgin BIO presat la rece 200 ml . Obţinut prin presarea la rece a miezului de nucă de cocos. Cu gust și miros specific. Produsul provine din culturi certificate ecologic. Se poate folosi atât pentru uz intern (gătit, etc.) cât și pentru uz extern. Uleiul din nucă de cocos are proprietăţi: anti-inflamatoar Uleiul de cocos este un ulei vegetal extras din miezul nucii de cocos.. Poate fi procesat fie prin metoda uda, fie prin metoda uscata.. Dupa cum sugereaza si denumirea, metoda uda presupune utilizarea miezului de nuca in stare cruda. Pe cand metoda uscata inseamna prelucrarea miezului de nuca care a fost uscat in prealabil.. Pastrat la temperatura camerei, uleiul rafinat este lichid Aloe vera este un produs natural pe care oamenii îl folosesc de secole pentru o serie de scopuri de sănătate, frumusețe, medicamente și îngrijire a pielii. Este popular ca o modalitate de a calma pielea arsă de soare. Unii oameni folosesc, de asemenea, aloe vera sau produse pe bază de aloe vera ca lubrifiant natural

40 de beneficii neștiute ale Uleiului de Cocos Organic

Uleiul de cocos este un substituent sigur și mult mai natural pentru vaselina obținută din petrol. 28. Insecticid. Uleiul de cocos poate fi folosit pe post de insecticid. Totodată, are un termen de valabilitate mult mai îndelungat decât insecticidul respingător achiziționat din comerț Ulei organic de nucă de cocos nerafinat. Este considerat cel mai bun dintre toate. Acesta este tipul de ulei care oferă majoritatea beneficiilor listate mai sus. Este extras din nucă de cocos proaspătă printr-un proces special de fermentație care protejează efectele benefice ale uleiului de cocos Uleiul de cocos este o opțiune naturală populară pentru ameliorarea uscăciunii vaginale. Deși nu există cercetări specifice privind utilizarea uleiului de cocos ca lubrifiant personal, studiile sugerează că uleiul de cocos este, în general, sigur de utilizat pe piele

Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi. Intr-un Univers paralel in care legile care guverneaza sunt altele, probabil, dar aici la noi, nu. Poate fi folosit ca aluneca bine înăuntru la fel ca celelalte uleiuri. Pentru anal poate pentru sex vaginal nu as incerca lubrifiant pe baza de uleiuri Alte beneficii Ulei de Cocos. • S-a dovedit că uleiul de cocos este util pentru adaugarea magneziului si a calciului in organism, scrie frunza-verde.ro. • Pe plan intern, ajuta la remineralizarea si curatarea dinților. • Este o sursă directa, imediata si eficienta de energie in timpul alimentatiei, care nu este stocată ca grăsime 6. Uleiul de cocos, un iluminator natural pentru ten. Daca iti doresti un ten radiant, cu un aspect natural, renunta la cremele clasice pline de substante toxice si foloseste ulei de cocos! 7. Uleiul de cocos, demachiant natural. Cu doar cateva picaturi de ulei de cocos poti inlatura machiajul, fondul de ten si impuritatile de la nivelul pielii. 8 Cumpara Ulei de cocos BIO extravirgin presat la rece, Pronat, 1000 ml de la eMAG! Ai libertatea sa platesti in rate. Beneficiezi de promotiile zilei, deschiderea coletului la livrare, easybox, retur gratuit in 30 de zile si Instant Money Back Ulei de cocos Ecologic Extravirgin 60ml. Obtinut prin macinarea la rece si filtrarea miezului de nuca de cocos. Prezinta miros si gust specific. Contine magneziu, calciu, zinc, fier, vitaminele K si E, acizi grasi saturati, acid lauric

Poți folosi ulei de nucă de cocos ca lubrifiant? - VIVA COC

Ulei de cocos BIO RBD, 1000 ml. Obtinut prin macinarea miezului de nuca de cocos urmat de fierbere pentru indepartarea mirosului si gustului specific, si de filtrare pentru curatire. Fara gust si miros specific. Perfect pentru prajit, gatit si alte zeci de intrebuintari diverse Uleiuri de cocos - Opinii si Recenzii in 2021 Datorita variatelor intrebuintari ale sale, uleiul de cocos a ajuns in topul preferintelor romanilor, si, pentru a sti care sunt formulatiile existente si la ce se utilizeaza ele, dar si care sunt optiunile mai potrivite pentru tine, urmareste aceste randuri, pornind de la doua optiuni foarte indragite la ora actuala, prima fiind Trio Verde Ulei. De aici apare și distincția între ulei de cocos virgin (nerafinat), extras din nuca de cocos uscată și uleiul de cocos rafinat, extras din copră. Cel din prima categorie este produs în cantități mai reduse, tocmai pentru că procesul este mai dificil și necesită timp, iar cel de-al doilea reprezintă o adevărată industrie, fiind. În tabelul de mai jos este prezentată cantitatea zilnică recomandată de ulei extra-virgin din nucă de cocos, pentru persoane cu vârste de peste 12 ani. Uleiul din nucă de cocos poate fi consumat şi de copiii sub 12 ani, dar vă recomandăm să consultaţi un medic cu privire la cantitatea care poate fi administrată Ulei de cocos RBD Bio, 750 ML. Obținut prin măcinarea la rece a miezului de nucă de cocos și filtrare. Recomandat într-o alimentație sănătoasă. Nu trebuie păstrat la frigider. La temperatura de sub 25 grade se solidifică natural. Calitățile uleiului nu sunt afectate prin aceasta

Uleiul din nucă de cocos este extrem de hrănitor pentru pielea copiilor, eliminând şi mătreaţa. Aplicaţi zilnic o cantitate cât o nucă. 18. Exfoliant pentru corp - amestecaţi ulei de cocos şi zahăr, şi aplicaţi pe tot corpul! Clătiţi-vă, iar pielea dvs. va fi extrem de fină 2.Uleiul de cocos ca înlocuitor de unt. 3.Perfect pentru cei ce urmeaza o dieta vegană şi paleo. 4.Aport nutritiv. 5.Rasfaţă-te cu ciocolată de casă. 6.Inhibator de apetit fără stimulanţi. 7.Ajută la echilibrarea hormonilor. 8.Dă energie şi stimulează metabolismul. 9.Echilibrează nivelul de zahăr in sânge Ulei de cocos extravirgin bio presat la rece 1000 ml- Pronat. Uleiul de cocos este considerat, pentru proprietățile lui, un superaliment .Este utilizat nu doar ca și aliment, ci și ca produs dermatocosmetic sau pentru îngrijirea părului. Uleiul de cocos, ca și produs alimentar, a fost denigrat în trecut deoarece conține grăsimi saturate Uleiul de Cocos fracționat este un ulei ce păstrează toate beneficiile uleiului de cocos, dar fără parfumul său obișnuit. Prin procesul de fracționare se elimină acizii grași ce îi ofereau compoziția solidă. Uleiul rezultat este un ingredient perfect pentru înglobarea și diluția uleiurilor esențiale, facilitează acțunea benefică a acestora, nu are miros și se absoarbe.

Dragoste si sex : cel mai bun lubrifiant natural - AromeBI

Uleiul de cocos este mai mult decât un aliment versatil, este un ingredient cu atât de multe beneficii și moduri de utilizare încât ar fi păcat să ne lipsească din casă. Cum există o măsură în toate, și pentru consumul de ulei de cocos există doze recomandate în funcție de greutatea corporală (vedeți tabelul de mai jos) 72. Insectifug - amestecati ulei de cocos cu ulei de menta si masati pielea expusa atacului insectelor. Amestecul va tine insectele la distanta, mai bine decât orice produs care contine substante chimice periculoase! De asemenea, este de o mie de ori mai sigur. 73. Poate fi administrat câinilor si pisicilor de casa, pentru o stare generala de. Ulei de cocos extravirgin BIO presat la rece 1000 ml. Obţinut prin presarea la rece a miezului de nucă de cocos. Cu gust și miros specific. Produsul provine din culturi certificate ecologic. Se poate folosi atât pentru uz intern (gătit, etc.) cât și pentru uz extern Ulei de cocos ecologic extravirgin, 60 ml Obținut prin măcinarea la rece a miezului de nucă de cocos și filtrarePrezintă miros și gust specific. Informaţii nutriţionale:/100 gValoare energetică: 3700kJ/900kcalProteine: 0Grăsimi: >99,9 din care-saturate: 81-100-mononesaturate: 5-10,2-polinesaturate:1.0-2.7Carbohidraţi: 0Umiditate: =<0,2 Recomandat într-o alimentație sănătoasă.Nu. Cumpara Ulei de cocos RBD Bio, Pronat, 500 ml de la eMAG! Ai libertatea sa platesti in rate. Beneficiezi de promotiile zilei, deschiderea coletului la livrare, easybox, retur gratuit in 30 de zile si Instant Money Back

Uleiul de cocos este solid la temperatura camerei, ca untul. Din punct de vedere nutritiv, uleiul de cocos este compus in cea mai mare parte din nutrientii existenti in nuca de cocos. Acest tip de ulei are o cantitate mica de vitamine si minerale. Colina este unul din nutrientii care se gasesc in cel mai mare procent Lubrifiant natural pe baza de ulei 40-80-140 ml. 38,00 lei - 95,00 lei. Lubrifiant pe baza de ulei natural, fara alergeni si iritanti. Bogat in ulei de migdale, unt de shea si unt de cacao, fara ingrediente chimice. Ia-ma acasa si primesti 3-9 Puncte Preturi si oferta de produse din gama aroma cocos din toate magazinele online din Romania. Cocos - Lac de unghii parfumat, cu aroma de Cocos (10 ML), Aroma pentru iaurt, gust de nuca de cocos, Ulei cuticule Jerome Stage cu aroma de Cocos Una dintre modalități naturale prin care puteti trata arsurile este uleiul de cocos. Datorită proprietăților sale, uleiul de cocos este recomandat și pentru plajă. Uleiul de cocos ca lubrifiant. Uleiul de cocos este din ce în ce mai utilizat ca lubrifiant datorită proprietăților sale

6. Lubrifiant. 7. Lotiune de prevenire a intinderii pielii in timpul sarcinii - ajuta la hidratarea pielii intinse si poate fi aplicat de mai multe ori pe zi. 8. Lotiune pentru sani in timpul alaptarii - uleiul de cocos este foarte des folosit de catre asistente pentru ca este un produs natural si sigur. 9 De fapt, potrivit unui studiu al Universității Indiana, 70 la sută dintre cele 2.453 de femei intervievate au spus că lube a făcut sexul mai plăcut și plăcut. Carli Blau, LMSW și terapeutul de relații sexuale și relații din New York, confirmă că a avea nevoie de lubrifiant nu înseamnă că nu ești interesat de partenerul tău Prima pagină / Alimente sanatoase / Ulei / Uleiuri de cocos / Ulei de cocos extravirgin BIO presat la rece 200 ml. Ulei de cocos extravirgin BIO presat la rece 1000 ml 63.86 lei 63.86 le Diversele utilizări ale uleiului de cocos sunt universale, astfel încât oricine ar trebui să aibă acest minunat superaliment în cămară Ulei de cocos bio Diet Food este un ulei natural certificat ecologic, obtinut din din pulpa de nuca de cocos (miezul nuci de cocos) uscata. Indodor, rafinat, considerat cel mai sanatos ulei din lume, potrivit pentru prajire si coacere. Nu are miros de cocos, avand un gust neutru

Uleiul de cocos ca lubrifiant? Iată ce trebuie să știți

Ulei de Cocos fracționat 100 ml. INCI: Caprylic / capric triglycerides Uleiul de cocos fracționat sau ulei caprylic este un lichid uleios incolor, inodor, compus din trigliceridele acizilor capric și caprilic din uleiul de cocos.Este stabil la oxidare și poate fi încălzit fără grijă Uleiul de cocos ajuta la digestie actionand ca un lubrifiant pentru tractul digestiv si in acelasi timp datorita acidului lauric este un tratament natural foarte bun impotriva parazitilor intestinali. Acidul lauric este antifungic si antibacterian, astfel creeaza un mediu nociv pentru organismele parazitare care infesteaza intestinul

Ulei de cocos virgin, Raw, Organic, presat la rece 460g/500ml. Acest ulei de cocos este virgin, presat la rece, crud, si certificat organic. Este un ulei de cocos virgin premium, de o calitate exceptionala! Proprietatile uleiului presat la rece, virgin si organic de cocos sunt: -este un ulei pe care persoanele care sufera de diabet il pot. Preturi si oferta de produse din gama ulei de masaj lubrifiant din toate magazinele online din Romania. Durex Play 2-in-1 Lubrifiant si Masaj 200 ml, ULEI DE MASAJ JOU JOU CITRICE 150 ml, ULEI DE MASAJ JOU JOU VANILIE 150 m Lubrifiant - este un produs natural, perfect pentru utilizarea ca lubrifiant. Nu este compatibil cu produsele din latex! Probleme de sănătate pe care uleiul din nucă de cocos le calmează sau chiar le vindecă, atunci când este aplicat local. 60. Micoza piciorului (piciorul de atlet) 61. Dureri de spate/muşchi tensionaţi

Ulei de cocos ca un lubrifiant pentru sex; Uleiul natural, cum ar fi uleiul de măsline, uleiul de migdale, uleiul de avocado și margarina, pot fi folosite ca alternativă naturală. Se recomandă o atenție deosebită în timpul utilizării, deoarece acestea pot interfera cu prezervativele la fel ca uleiul de nucă de cocos.. Ulei de cocos ecologic extravirgin, 60 ml. Prezintă miros și gust specific. Recomandat într-o alimentație sănătoasă. Nu trebuie păstrat la frigider. La temperatura de sub 25 grade se solidifică natural. Calitățile uleiului nu sunt afectate prin aceasta. Păstrare: î ntr-un loc uscat și răcoros

Lubrifiant - este un produs natural, perfect pentru utilizarea ca lubrifiant. Nu este compatibil cu produsele din latex! 13. Crema de protectie solara 14. Crema anti-vergeturi - uleiul din nuca de cocos hraneste in profunzime pielea uscata si crapata. Nu este neaparat un tratament minune pentru vergeturi, dar veti vedea cu siguranta efectele. Descriere. Compozitie: Ulei ecologic din nuca de cocos (Cocos nucifera) 100%, presat la rece. Actiuni: Antioxidant, reintineritor, nutritiv si armonizator. Indicatii: Se recomanda i n: ingrijirea parului, a pielii, mentinerea nivelului de colesterol, obezitate, scaderea imunitatii, boli cardiace. Contraindicatii: Alergie la nuca de cocos. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic

Arhive lubrifiant natural - VIVA COCO Ulei Cocos Extra

Pasta de dinti din ulei de cocos si bicarbonat de sodiu. In urma cu cateva saptamani am descoperit intamplator, uleiul de cocos, in timp ce cautam solutii naturiste pentru albit dintii.M-am documentat, am incercat, si astazi va prezint o reteta simpla dar foarte eficienta pentru a va realiza acasa, cu costuri minime, o pasta de dinti naturala si mult mai sanatoasa decat cele din comert Ulei de cocos Un produs utilizat pentru o buna ingrijire atat a parului cat si a pielii.Ajuta la o imbunatatire a sistemului imunitar, cat si la inlaturarea mai multor afectiuni. Metode de obtinere: prin presarea la rece a miezului nucilor de cocos Provenienta: Filipine. Prezentare: lichid translucid care, la temperaturi sub 24 grade se solidifica, iar peste aceasta valoare devine putin tulbure Cumpara Ulei de cocos Bio extravirgin, Pronat, 500 ml de la eMAG! Ai libertatea sa platesti in rate. Beneficiezi de promotiile zilei, deschiderea coletului la livrare, easybox, retur gratuit in 30 de zile si Instant Money Back

Acesta este cel mai bun lubrifiant natural pe care il poti

Bio ulei de nucă de cocos este adesea recomandat ca remediu la domiciliu pentru îngrijirea corpului, deoarece este complet natural și are proprietăți hrănitoare speciale. În cantități mici se poate folosi ca Înlocuirea lubrifiantului funcție, totuși, această procedură ar trebui să rămână excepția și nu trebuie utilizată în. Nuca de cocos hidratanta organica si ulei de masline extravirgin plus unt de shea si galbenele pentru a alina si proteja de crapaturi si iritatii. 100% organic. Perfect pentru folosirea in timpul alaptarii. Se poate masa si pe perineu in ultimile saptamani de sarcina pentru suplete si elasticitate, si dupa travaliu pentru a incuraja vindecarea Uleiul din nucă de cocos are proprietăţi: anti-inflamatoare, anti-microbiene, anti-fungice, anti-virale, îmbunătăţeşte procesul de absorbţie a substanţelor nutritive. Uleiul extra-virgin din nucă de cocos are un gust specific şi poate fi utilizat în orice mod, fiind extrem de nutritiv. Ulei de cocos extravirgin, BIO, presat la rece Gel lubrifiant intim cu aroma de cocos Love Me Bio 50 ml P.E.G., coloranti, ulei de palmier. Produsul nu este compatibil cu prezervativele. Ingrediente: helianthus annuus seed oil, butyrrospermum parkii, cera alba, aloe barbadensis leaf extract, aroma, tocopherol. Absorbantele zilnice Lunay din bumbac natural, sunt ideale a fi.

40 de beneficii neștiute ale Uleiului de Cocos Organic

ulei de cocos extravirgin Igiena personală / Igiena corporală 1. Agent de hidratare - prelevaţi produsul ca atare din recipient şi aplicaţi-l pe tot corpul, inclusiv pe decolteu şi pe faţă. 2. Cremă pentru ochi - aplicaţi pe pielea sensibilă de sub oc Coconut Oil Extra Virgin (Ulei de cocos) 1000mg 120cps JARROW FORMULAS. Ajuta la imbunatatirea digestiei. Avantaje: -contine ulei de cocos extra virgin, 1000mg/capsula -garantat 880mg grasimi saturate (trigliceride formate din acizi grasi cu lanturi medii) -nu contine acizi grasi trans (nehidrogenati) -obtinut din.. Uleiul de nuca de cocos a aparut brusc pe radarele celor care sunt in cautarea de produse sanatoase si speciale. Initial privit cu suspiciune, in prezent poti gasi ulei de cocos pe rafturile cu produse sanatoase ale fiecarui magazin alimentar care se respecta. Iata 101 Intrebuintari ale uleiului de nuca de cocos. in acest articol veti citi despre:, Uleiul de cocos - vedeta rafturilor de 80+1 de utilizări pentru uleiul de cocos. PRONAT vă oferă ulei de cocos extravirgin inodor. Acesta se foloseşte în produse în care nu dorim să se simtă aroma de cocos, dar care să ofere toate ingredientele nutritive benefice. Mai jos vă prezentăm o parte din multiplele utilizări ale acestui produs, din care puteţi alege cele care.

Uleiul de cocos pentru uscăciunea vaginală - VIVA COC

Produsul Ulei de cocos extravirgin presat la rece - eco-bio 1000ml - Pronat din categoria Ulei cocos extravirgin este un produs natural care:. nu necesita prescriptie medicala, nu inlocuieste o dieta variata si echilibrata, nu inlocuieste un mod de viata sanatos; nu inlocuieste un tratament prescris de medic Ulei de cocos RBD Bio, 500 ml Obținut prin măcinarea la rece a miezului de nucă de cocos și filtrare.Pentru prajit, gatit si alte 80 de întrebuințări diverse. Produs BIO obținut prin presarea miezului de nucă de cocos, filtrat, curățat și dezodorizat până când acesta este complet incolor și fără miros. Recomandat într-o alimentație sănătoasă.Nu trebuie păstrat la. BIO ULEI DE COCOS 450ML. Atentie: Ultimele articole in stoc! Ingrediente: ulei cocos* (100%). Presat la rece.* ingrediente provenite din agricultura ecologica. Valori nutritionale si calorice pe 100g: Valoarea energetica, exprimata in kj: 3700, Calorii kcal: 900, Grasimi: 100, din care saturate: 91.00. Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment Pret de la 39.00 lei, Ulei de cocos RBD Bio - pentru prajit, gatit si alte întrebuințări diverse. Produs ecologic, obținut prin presarea miezului de nucă de cocos, filtrat, curățat și dezodorizat până când acesta este complet incolor și fără miros. Informaţii nutriţionale/100 g: valoare energetică: 3700kJ/900kcal proteine: 0 grăsimi: >99,

Ingrediente: Olea europaea oil (ulei de măsline), Cocos nucifera oil (ulei de cocos), Abies alba leaf cera (răşină de brad), Cera alba (ceară de albine), Candelilla cera (ceara Candelilla), Copernicia cerifera (carnauba) wax (ceara Carnauba), Melaleuca alternifolia leaf oil (ulei de tea tree), Tocopherol (vitamina E - natural), Glyceryl. Ulei pentru masaj - este extrem de simplu: luaţi produsul din recipient şi masaţi pe corp! Lubrifiant - este un produs natural, perfect pentru utilizarea ca lubrifiant. Nu este compatibil cu produsele din latex! Cremă de protecţie solară Ulei de cocos extravirgin BIO presat la rece 200ml. Obţinut prin presarea la rece a miezului de nucă de cocos. Cu gust și miros specific. Produsul provine din culturi certificate ecologic. Se poate folosi atât pentru uz intern (gătit, etc.) cât și pentru uz extern. Valori nutritionale medii ULEI DE COCOS BIO 175ml Steaua DivinaDescriere:Păstrat la frigider, îşi schimbă proprietaţile fizice (devine solid).Compozitie:Ulei ecologic din nucă de cocos (Cocos nucifera) 100%, presat la rece.100% NaturalIndicatii:- îngrijirea părului (deteriora